söndag 27 mars 2011

Putsduk

Det har varit sy mässa i Malmö i helgen. Och jag var INTE där... men...i april åker jag till Stora Sy Festivalen i Jönköping istället. Fler butiker och mer att handla :-)

Efter en trevlig tjejmiddag i helgen har jag idag lyckats göra färdigt beställningarna från Anna-Lenas visning. Mycket läder armband blev det den här gången :-)
På tisdag vill de trevliga tjejerna på Rosenvång ha ännu ett besök så väskan ligger packad och klar.

Har du ingen silver polishing cloth så skaffa en! Helt suverän till silver OCH silverplätterat. Gnugga försiktigt och smycket är som nytt. Perfekt för dig som har smycket nära huden. Det går även bra att beställa genom mig, endast 40 kr kostar den.

lördag 19 mars 2011

Helens halsband

Efter grovstädning i köket och en lång promenad med Bella satte jag mig ner för att förbereda måndagens visning hos Anna-Lena. Svårt att veta vad folk vill se, men lite av varje plockar jag ner iallafall.


Helens halsband är färdigt... vad tycks?? :-)

I morgon blir det hundutställning i Malmö. Bäst att kolla in vad Bella kommer att ställas inför iframtiden. Fast hon är ju klart finast i vilket fall som helst...tycker matte...
Trevlig helg




måndag 7 mars 2011

Tasselhänge

Efter en helg i maginfluensans tecken börjar jag känna mig som männska igen. Visningen hos Pernilla gav mig en hel del jobb :-) Mycket namnsmycken, och det är ju kul. Det finns många nya stilar på bokstäver på sansar att få tag i så det står på önskelistan för tillfället. 
Ovan syns mitt favo smycke för dagen: trippelkedja med ett tassel hänge, mums :-) Trevlig vecka alla