lördag 30 april 2011

Valborg

Vilket väder! Vi har varit ute i Bunkeflostrand och gått en lång träningsrunda med Bella, som en avsutning på unghundskursen. Så nu är hon helt slut och kommer att sova i timmar. Passar bra för jag har massor av smycken att göra. Ovan syns ett halsband som jag gjorde till Marie på Rosenvång, en beställning som skulle passa till armbandet hon köpte. Blev bra, tycker jag själv :-) Jag har inte gjort så många halsband i den här stilen tidigare, men det gav mersmak.

Nya hjärttags finns nu. Lite tjockare och i två storlekar. Fin lyster på dem.


Det här en kraftig ring med text och en stor rosenkvarts i mitten. Enkelt och snyggt.

Trevlig valborg på er. Själv sitter jag i verkstan och jobbar :-)

måndag 18 april 2011

Lite rassel och lite pling

Oj, så mycket jag har att göra efter visningen hemma hos Kerstin. :-) Undras om man kan ta tjänstledigt??? Jättekul visning och en hel del återkommande kunder samt en del nya. Tack för att jag fick komma Kerstin.

Populärast i kväll....



Jag hann knåpa ihop Mijas trasselarmband med svarta blommor i söndagskväll. Det blev riktigt läckert. Lite rassel och lite pling :-)


Allt gott och trevlig påsk

söndag 10 april 2011

Fest

Vilken helg! Först iväg på mässa i Jönköping, Massor med pärlor och tillbehör så nu är kassan tömd :-) Armandet ovan gjorde jag av en ny liten keramikblomma, linntråd och brett läderband. Sommrigt värre.

Fest på lördagkvällen och då blev det lite nya smycken till mig och Julia. Julle fick nytt örhänge, ett earcuff som man klämmer fast uppe på örat med en kedja ner till öronsnibben. Tuffast på stället.



Och till mig, ett långt halsband med en stor trasselboll och en ring med texten memento vivere.


Allt gott Petra :-)

ps. Smyckena som jag visar här lägger jag in på respektive sida, och där står även priser.

lördag 2 april 2011

Vårkänslor

Vilken vecka jag har haft! Massor att tänka på och många nya beställningar.
Dagen har jag tillbringat i min lilla verkstad, med en paus för en långrunda med Bella, och jobbat, jobbat, jobbat med alla roliga beställningar som kommit in.



Idag fick jag ett mail som gjorde mig jätteglad. "Vill du ha en smyckekurs för mig och en vännina?" Såklart! Överförtjust! Nu måste jag räkna och komma fram till ett rimligt pris...

Något för mamma på morsdag kanske... gav ett liknande till mutti och hon kunde inte sluta gråta :-) Det här beställde Mija till sin mamma, tre hjärtan med texten: älskad- mamma-mormor, och en vit pärla till det.

Trevlig helg alla, nästa helg drar jag till Jönköping och gör affärer... shoppa pärlor, mmmm